Wat we doen

VERANDA

Aluminium veranda profielen:

Staanders 100 x 130 mm
Bevestigingsmaterialen: volgens diverse DIN-specificaties
Poedercoating: RAL 7016 (Antraciet) en RAL 9001 (Crème)
Polycarbonaat platen: 16 mm, 32 mm dikte, meer wandig, eenzijdig Uv-bestendig (Opaal/Helder)
Regenafvoer is integreer baar in de staanders
Halfronde goot

Meer
DAKKAPEL

Een dakkapel kan direct tijdens de nieuwbouw worden aangebracht, maar wordt vaak naderhand gemaakt om extra ruimte te verkrijgen, soms op de plek waar reeds een dakraam aanwezig is. Het raamkozijn dient voor licht- en luchttoetreding op de zolder of zolderkamer. Vaak geeft een dakkapel de extra ruimte met stahoogte (hoofdruimte), die nodig is om op zolder een kamer te kunnen maken.

Dakkapellen kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden. Traditioneel op locatie, waarbij de dakkapel ter plekke op het dak getimmerd wordt, dit duurt gemiddeld 3 tot 4 dagen.

Dakkapellen worden in diverse materialen uitgevoerd. Dit is afhankelijk van de bouwstijl van het huis en de wensen van de klant.

Meer
CARPORT

Een carport is een overkapping waaronder men een auto min of meer beschermd tegen weersinvloeden kan parkeren, meestal bij een woonhuis.

Het bouwwerk bestaat in de gebruikelijke vorm uit een overkapte parkeerplaats die losstaand of aangebouwd kan zijn uitgevoerd. Door de overkapping zijn auto’s in zekere mate beschermd tegen weersinvloeden zoals regen en hagel. De zijkanten van een carport zijn geheel of gedeeltelijk open gelaten.

Meer
Voordeur Aulislaan 16 nr 2
DEUREN

Je voordeur is je visitekaartje. Het is een warm welkom voor je bezoekers. Om jouw voordeur in kunststof helemaal naar jouw smaak vorm te geven, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bespreek uitvoerig al je wensen met Bouwbedrijf Kurt!

Er is veel keuze in kleuren en voordeur panelen!

Meer
KOZIJNEN

Kommerling

Kunststof kozijnen worden meestal vervaardigd van polyvinylchloride (PVC). Er zijn verschillende kwaliteiten in de handel.

De huidige generatie kunststof kozijnen benadert steeds meer traditionele houten kozijnen qua uiterlijk door de houtnerf, haakse ‘houtverbinding’ en dieptewerking van de profielen. Kunststof hoeft niet te worden geschilderd wat een kostenvoordeel kan betekenen, maar wel jaarlijks behandelen met onderhoudsmiddel.

Kömmerling kunststof kozijnen:

K-vision TRED/CUBE
K-vision Classic
Premidoor 76 (kunststof schuifpuien)

Kleuren:

In vele kleuren beschikbaar!

Meer