Veranda en Terrasoverkapping

VERANDA & TERRASOVERKAPPING

Nederlanders lijken steeds meer te genieten van het buitenleven. Ook in de lente of nazomer zitten we liefst zoveel mogelijk buiten. Met een terrasoverkapping of veranda zit u heerlijk beschut en kunt u ’s avonds langer blijven zitten. Het laat uw huis mooi overlopen in de tuin.

Met de kwalitatief hoogwaardige producten en materialen van nu kunnen we voor u een overkapping realiseren met een zo groot mogelijke overspanning. Dit geeft u een optimaal gevoel van rust en ruimte.  Ook duurzaamheid is voor ons belangrijk. Als onafhankelijk leverancier adviseren we u alleen de beste producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Ook als het gaat om een terrasoverkapping heeft u de keuze uit diverse materialen, kleuren en uitvoeringen. In een vrijblijvend gesprek inventariseren we graag uw wensen. Wilt u veel zonlicht kunnen ontvangen of is een goede zonwering juist belangrijk? Welke uitstraling past het best bij uw woning? Wij kunnen u dan een goed advies op maat geven. 

 • Schoon en Moderne architectuur
 • Eco vriendelijk materialen
 •  Ideeën voor eindresultaat

Read more

Kozijnen

KOZIJNEN

Bouwbedrijf Kurt is gespecialiseerd in kunststof en hardhout kozijnen. Wij zijn een onafhankelijke, niet-merkgebonden leverancier. Dit betekent dat wij met verschillende fabrikanten samenwerken, waarbij kwaliteit steeds voorop staat. Dit betekent ook dat wij altijd een eerlijk, onafhankelijk kunnen geven en voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden.

Scherpe prijzen

Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij niet alleen de beste kwaliteit maar ook zeer scherpe prijzen bieden. Samen met u wegen we de mogelijkheden van de diverse fabrikanten tegen elkaar af en geven we u een eerlijk advies. U kunt dan kiezen voor het product dat u zowel wat prijs als kwaliteit betreft het meeste aanspreekt.

Om een perfect eindresultaat te garanderen worden uw kozijnen gemonteerd door onze eigen, ervaren monteurs. Dit zijn mensen met liefde voor het vak die niet bij u weggaan voordat alles perfect is afgewerkt.

Duurzaam, onderhoudsarm en veilig

Onze kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en andere producten zijn van absolute topkwaliteit. Ze voldoen aan de strengste normen en eisen. Onze producten worden standaard voorzien van hoogwaardig inbraakwerend hang- en sluitwerk, dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze kozijnen zijn bovendien stevig, perfect isolerend en verkleuren niet

 • Schoon en Moderne architectuur
 • Eco vriendelijk materialen
 • Ideeën voor eindresultaat

Read more

Deuren en Schuifpuien

DEUREN & SCHUIFPUIEN

De voordeur is een echte blikvanger en moet dan ook helemaal passen bij u en uw huis. Bij de keuze van een buitendeur gaat het echter om meer dan alleen design. Kou, tocht, geluidshinder en ongewenst bezoek moeten natuurlijk worden tegengehouden.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Voordeuren en accessoires
 • Achterdeuren
 • Tuindeuren
 • Schuifpuien

In ons brede assortiment vindt u ongetwijfeld de deuren die passen bij uw smaak en uw type woning. Er zijn een aantal mogelijkheden om uw voordeur, het visitekaartje van uw woning, een fraai aanzicht te geven. Zo is het bij Bouwbedrijf Kurt mogelijk om van uw eigen ontwerp een voordeur te laten maken!

Hout of kunststof?

Vindt u houten voordeur mooier dan één van kunststof? Kunststof deuren met houtnerfstructuur zijn niet meer van echt hout te onderscheiden, terwijl ze veel meer voordelen bieden. Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze zijn onderhoudsarm, blijven altijd mooi en hebben een zeer lange levensduur. buitendeuren zijn voorzien van meegelaste verstevigingshoeken, veiligheidscilinders meerpuntsveiligheidssluitingen en inbraakwerende en terugverende deurkrukken.

 • Schoon en Modern architectuur
 • Eco vriendelijk materialen
 • Ideeën voor eindresultaat

Read more