Kozijnen

KOZIJNEN

Bouwbedrijf Kurt is gespecialiseerd in kunststof en hardhout kozijnen. Wij zijn een onafhankelijke, niet-merkgebonden leverancier. Dit betekent dat wij met verschillende fabrikanten samenwerken, waarbij kwaliteit steeds voorop staat. Dit betekent ook dat wij altijd een eerlijk, onafhankelijk kunnen geven en voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden.

Scherpe prijzen

Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij niet alleen de beste kwaliteit maar ook zeer scherpe prijzen bieden. Samen met u wegen we de mogelijkheden van de diverse fabrikanten tegen elkaar af en geven we u een eerlijk advies. U kunt dan kiezen voor het product dat u zowel wat prijs als kwaliteit betreft het meeste aanspreekt.

Om een perfect eindresultaat te garanderen worden uw kozijnen gemonteerd door onze eigen, ervaren monteurs. Dit zijn mensen met liefde voor het vak die niet bij u weggaan voordat alles perfect is afgewerkt.

Duurzaam, onderhoudsarm en veilig

Onze kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en andere producten zijn van absolute topkwaliteit. Ze voldoen aan de strengste normen en eisen. Onze producten worden standaard voorzien van hoogwaardig inbraakwerend hang- en sluitwerk, dat voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Onze kozijnen zijn bovendien stevig, perfect isolerend en verkleuren niet

  • Schoon en Moderne architectuur
  • Eco vriendelijk materialen
  • Ideeën voor eindresultaat