Carport

CARPORT

Een carport naast uw huis geeft u het gehele jaar bescherming voor uw auto. In de herfst en de winter staat uw auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. In de lente en in de zomer is uw auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. Een carport maakt uw huis en leefruimte groter. Zo kunt u de garage ook voor andere zaken gebruiken, terwijl uw auto beschermd blijft tegen de elementen.

Door onze unieke werkwijze en ervaring kunnen wij lichte constructies maken die sterk en zeer duurzaam zijn. Wij bieden u  een degelijke stijl en constructie die we aan kunnen passen naar uw wensen, van modern tot klassiek. De watergoot en afvoer kunnen we voor u in het frame integreren, waardoor de uitstraling van uw carport of overkapping altijd strak en in stijl blijft.

Voor het dak kunnen wij meerdere materialen inzetten, waaronder de populaire warmte werende 16mm Lexan kanaalplaat die we in diverse kleuren kunnen uitvoeren. Samen met het frame dat we in iedere gewenste vorm en kleur kunnen leveren, is er ook altijd de mogelijkheid om gelaagd glas of massief helder materiaal voor uw lichtkoepel in te zetten.

  • Schoon en Modern architectuur
  • Eco vriendelijk materialen
  • Ideeën voor eindresultaat